skip to Main Content

Persoonlijk verkoopadvies

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Dus wilt u er zeker van zijn dat u een goede makelaar kiest om u hierbij te helpen. Hallo makelaar is niet alleen goed maar ook integer, denkt met u mee en kijkt naar uw persoonlijke behoeften. Bij Hallo makelaar weet u zeker dat wij er alles aan doen om de beste verkoopprijs en de gunstigste condities te realiseren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopadvies.

Wat kost het?

We bieden u een Full Service makelaarsdienst voor €2495,-. Daarin is álles inbegrepen, óók de btw. U kunt ons ook bellen op 088 2800 800 voor meer informatie.

Geschatte waarde woning €

Bereken nu
€ 4.500 € 3.000 € 1.500 € 0

€ 4.991

Gemiddelde makelaar

U bespaart € 2.496

€ 2.495

Hallo makelaarBron: Bedrijfsvergelijkend onderzoek NVM - Woningmakelaardij.

Als de geschatte waarde van uw woning van € 250.000 is, betaalt u bij een traditionele makelaar gemiddeld € 4.538 aan courtagekosten. Bij Hallo makelaar bespaart u dan maar liefst € 2.496 aan makelaarskosten en wordt álles voor u geregeld, inclusief professionele foto's, 2D en 3D plattegronden en uitgebreide bezichtigingen. Hallo makelaar biedt u Full Service voor € 2.495 inclusief btw en we gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en de beste voorwaarden!

Wij nemen contact met u op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Back To Top