Wolvegastraat 65

TILBURG

Wolvegastraat 65

Soort object eengezinswoning
Bouwjaar 2004
Woonoppervlakte 125 m2
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Vraagprijs € 339500 - kosten koper

WOLVEGASTRAAT 65 TILBURG

In prijs verlaagd!

Ruime kwadrantwoning in een autovrije zone. Deze woning is keurig onderhouden en voorzien van een luxe keuken, nette badkamer, een keurig afwerkingsniveau en een zonnige tuin op het westen. Gelegen nabij natuur en uitvalswegen in de gewilde wijk Witbrant West.

BEGANE GROND:
De betegelde hal/entree is voorzien van een meterkast, toiletruimte met zwevend closet, toiletdouche en fonteintje. De woonkamer is tuingericht en heeft een lichte glanzende tegelvloer, spachtelputz wandafwerking en een groot raam met loopdeur aan de westkant. In de woonkamer bevindt zich de hardhouten, open trap naar de verdieping. De...

Lees meer in de omschrijving

WOLVEGASTRAAT 65 TILBURG

In prijs verlaagd!

Ruime kwadrantwoning in een autovrije zone. Deze woning is keurig onderhouden en voorzien van een luxe keuken, nette badkamer, een keurig afwerkingsniveau en een zonnige tuin op het westen. Gelegen nabij natuur en uitvalswegen in de gewilde wijk Witbrant West.

BEGANE GROND:
De betegelde hal/entree is voorzien van een meterkast, toiletruimte met zwevend closet, toiletdouche en fonteintje. De woonkamer is tuingericht en heeft een lichte glanzende tegelvloer, spachtelputz wandafwerking en een groot raam met loopdeur aan de westkant. In de woonkamer bevindt zich de hardhouten, open trap naar de verdieping. De keuken, in hoekopstelling, met kunststof werkblad en notenhouten fineer afwerking, is aan de voorzijde gelegen en ingericht met een keramische kookplaat, een RVS/glazen-afzuigkap, koel-vriescombinatie en een vaatwasmachine. Vanuit de woonkamer is via een loopdeur de tuin bereikbaar. Deze is op het westen gelegen en is naar wens in te richten. Vast aan het huis bevindt zich een stenen berging, voorzien van elektra. De voortuin is voorzien van een buitenkraan.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, een toilet, badkamer en een bergkast. De slaapkamers zijn voorzien van draai-kiepramen met horren, spuitwerk plafonds en spachtelputz wandafwerking. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met een whirlpool, douche en wastafelmeubel. Het toilet is uitgevoerd met een zwevend closet en fonteintje. Daarnaast is er ook een kast/berging, waar de mechanische ventilatie-unit is geplaatst. De gehele eerste verdieping is voorzien vloerbedekking.

ALGEMEEN:
- Bouwjaar 2004
- Woonoppervlak 125 m²
- Perceeloppervlak 245 m²
- Inhoud ca 411 m²
- Gelegen nabij het een prachtig wandel-/bosgebied, bushalte, treinstation en winkelcenturm
- Autovrije zone en rustige straat
- Plantsoentjes en speelgelegenheid in de directe nabijheid
- De benedenverdieping en badkamer hebben vloerverwarming
- Hardhouten draai/-kiepramen en mechanische ventilatie
- Aangesloten op stadsverwarming
- Aanvaarding in overleg

KOPERSINFORMATIE
Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Vraagprijs € 339500 kosten koper
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
Soort object Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 2004
Bouwvorm bestaande bouw
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Ligging aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte 125 m2
Perceeloppervlakte 245 m2
Inhoud 411 m3
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kaart

Bezichtiging aanvragen

Bod plaatsen

Doorsturen via E-mail