skip to Main Content

Hallo! Waarmee mogen we u helpen? Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u niet het juiste antwoord gevonden, neem dan a.u.b. even contact met ons op. Als u ons belt op 088 – 2 800 800 helpen we u graag. Mailt u ons liever? Dat kan op info@hallomakelaar.nl

Veelgestelde vragen

Wat is de waarde van mijn huis?

Als u uw huis wilt gaan verkopen is het bepalen van de waarde van uw woning één van de eerste vragen waarop u antwoord wilt krijgen. De waarde van uw woning is afhankelijk van kenmerken zoals type woning, woonoppervlakte, inhoud en locatie. En van eigenschappen zoals afwerkingsniveau, voorzieningen en  onderhoudssituatie. Verder ook van ontwikkelingen in de lokale huizenmarkt. En niet in de laatste plaats van uw persoonlijke situatie, die speelt ook een belangrijke rol bij de bepaling van de waarde van uw woning. Om de waarde van een huis te bepalen is een persoonlijk gesprek belangrijk. Daarin nemen we alle tijd om uw woning op te nemen en om uw persoonlijke wensen te leren kennen.

Komt mijn huis op Funda?

Wij presenteren uw woning uitgebreid en prominent op Funda. Daarnaast plaatsen we uw huis ook op diverse andere websites zoals Jaap.nl, Huislijn.nl,  Zoekallehuizen.nl en op onze eigen website hallomakelaar.nl.

Waarom moet ik Hallo makelaar kiezen?

Bij Hallo makelaar kiest u voor kwaliteit, creativiteit en duidelijkheid. U weet precies waar u aan toe bent, van start tot verkoop en daarna zijn we er ook voor u indien u ons nodig heeft. Van Hallo makelaar mag u verlangen dat wij ons maximaal inzetten, dat we u persoonlijke aandacht geven, transparant met u communiceren, dat we met u meedenken, dat we ons uitstekende netwerk inzetten en er altijd alles aan zullen doen om uw huis te verkopen voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden. Of het nu om verkopen of om aankopen gaat, we onderhandelen de beste deal voor u. 

Begeleiden jullie ook bij de aankoop van een woning?

Hallo makelaar helpt u graag bij het kopen van een huis of een appartement! We beginnen met het inventariseren van uw woonwensen en wooneisen. Aan de hand daarvan stellen we uw zoekprofiel op en vullen we zoekcriteria in op om uw droomhuis te vinden tussen het aanbod. Ook bij aankoop van een woning met de begeleiding van Hallo makelaar, kiest u voor kwaliteit, creativiteit en duidelijkheid. U weet precies waar u aan toe bent, van start tot aankoop en daarna zijn we er ook voor u indien u ons nodig heeft. 

Kennismakingsgesprek

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Als u ons uitnodigt bekijken we aandachtig uw huis en bespreken we uw persoonlijke wensen. Op basis hiervan, in combinatie met een grondig marktonderzoek, stellen we te verwachten verkoopprijs vast. We hebben we dan ook een goed inzicht in de tijd die wij verwachten nodig te hebben om uw huis te verkopen. Wij vertellen u daarna graag over hoe wij denken dat uw woning het beste verkocht kan worden, met welke verkoopstrategie! Uiteraard beslissen we samen over de beste aanpak. U kunt een afspraak maken door ons te bellen op naar op 088 – 2800 800 of een bericht te sturen via de email naar info@hallomakelaar.nl.

Wat kost het?

Voor de dienstverlening van Hallo makelaar betaalt u een vaste lage courtage van €2495,-. Een deel van de kosten betaalt u vooraf en het resterende deel wordt achteraf via de notaris afgerekend als de woning verkocht is en geleverd is aan de nieuwe eigenaar.

Hoe kan ik me aanmelden?

Als u ons belt op 088-2800800 of een bericht stuurt op info@hallomakelaar.nl nemen wij contact met u op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Back To Top